Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Tweelingen

Voor creativiteit moet je bij de Tweeling zijn, voor het bedenken, uitvoeren of improviseren. Niks is voor de Tweeling te veel. Zelfs niet als je in een dip zit, De Tweeling is namelijk erg goed in iemand uit de put trekken door hun humor en eeuwige jeudigheid.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Tweelingen

De Tweeling wilt er graag voor een ander zijn, enkel wilt de Tweeling ook niet onopgemerkt blijven. De Tweeling maakt graag contact met anderen en is in veelvoud aanwezig. De Tweeling ziet hoe een ander zich voelt, maar een ander zal dat van de Tweeling niet zo snel opmerken. De Tweeling laat zich in emoties niet graag uitlezen. Als de Tweeling een actie uitvoert wat niet in de haak is zal dit vaak onbesproken blijven. De voornaamste reden is namelijk dat de Tweeling onweerstaanbaar zijn.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Tweelingen

De Tweeling staat bekend om de vriendelijk en lieftalligheid, dit alles neemt niet weg dat de Tweeling geen vervelende streken kan uithalen. Als de Tweeling iets tegenstaat kan de Tweeling als donderslag bij heldere hemel zeer vervelend uit de hoek komen, de Tweeling kan heel vals worden in een gesprek of de Tweeling gaat van alles achter je rug om doen om je zo klein mogelijk te maken bij anderen.

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums