Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Stier

Als je opzoek bent naar een echte vriend, dan moet je bij de Stier wezen. De Stier is namelijk enorm trouw en te vertrouwen. De Stier zal niet van je zijde wijken. Als de Stier iets in de gedachten heeft dan laat de Stier het niet los, de Stier is namelijk ten alle tijden vastberaden en in lastigere tijden zal de Stier doorzetten.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Stier

De Stier zal niet in financiële problemen komen, hier is een Stier veel te voorzichtig voor met zijn geld. Een Stier heeft enkel voor 2 objecten een oog, geld en spullen. Dit heeft voor de rest geen invloed op het karakter van de Stier, de Stier zal namelijk ten alle tijden een luisterend oor bieden en te vertrouwen zijn.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Stier

De Stier is trouw en te vertrouwen, maar dat is niet hoe de Stier altijd over andere denkt. De Stier zal namelijk eerst wantrouwen voor het vertrouwen en is al snel jaloers. Als de Stier iets ziet wat een ander heeft en wat de Stier niet heeft dan kan de stier een afgunst vertonen. De materialisme van de Stier kan in gevallen afgunst ook doorslaan in hebzucht, de Stier zal verkrijgen wat hij niet heeft.

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums