Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Schorpioen

De Schorpioen is goed in keuzes te maken en de Schorpioen zorgt dat ze altijd rechtvaardig zijn. De Schorpioen heeft een goed gevoel voor humor, in de meeste donkere humor, maar wel oprecht. De Schorpioen is van vergeven maar niet vergeten, een gebeurtenis wat een lange tijd geleden heeft plaatsgevonden kan de Schorpioen tot in de diepste detail zich herinneren. De Schorpioen houdt van aandacht en kan met veel passie vertellen hoe hij in elkaar steekt.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Schorpioen

De Schorpioen staat altijd op scherp, zowel barstend van de energie als van de vele emoties die ze hebben. De Schorpioen heeft dan liever ook niet teveel drukte om zich heen en kan zich prima vermaken met een kleine groep. De Schorpioen wordt vaak gezien als onbeschaafd maar de Schorpioen is juist tegenover gesteld, de Schorpioen is recht voor zijn raap en verteld waar het op staat, sociale banden zijn om deze reden ook lastig te maken maar als de band eenmaal bestaat is het niet kapot te krijgen.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Schorpioen

Voor de Schorpioen is het maar goed dat hij zich goed kan vermaken in een kleine groep, de Schorpioen is namelijk vreselijk jaloers. In een grote groep zal dit ten koste gaan van de Schorpioen, de Schorpioen zal namelijk geobsedeerd worden door alle aandacht en zal in plaats van zich openstellen zichzelf ervoor afsluiten van de groep.

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums