Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Ram

De Ram houdt zich niet graag op de achtergrond, het wil laten zien waar de sterke eigenschappen liggen en ook hier anderen bij betrekken om er voor uit te komen. De Ram is positief, vrolijk, enthousiast, maar ook agressief. De ram is niet vervelend agressief, de Ram wilt laten zien dat hij het beste kan presteren van iedereen. Je hoeft niet bang te zijn voor de Ram dat het iets achterhoudt, de Ram houdt namelijk geen blad voor de mond.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Ram v

De Ram is een geboren leider, het zal ten alle tijden het heft in eigen hand nemen en is niet kapot te krijgen. De ram zal ten alle tijden zich geen blad voor de mond nemen, iedereen zal weten waar die aan toe is. In tijden van strijd zal de Ram altijd strijdlustig, vastberaden, ijverig blijven en overleven. Zodra het op emoties aankomt zal je niet bij de Ram moeten zijn, de Ram praat liever niet over hoe het zich voelt of wat het voelt.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Ram

De Ram zorgt ervoor dat lastige projecten in gang worden gezet, neemt anderen hier in mee en zorgt dat er actief gewerkt wordt. De Ram verwacht dit ook van anderen, de Ram is de leider dus het moet gaan zoals de Ram het wilt. Gebeurt dit niet? Dan zal de Ram zal geen genade tonen, in woede uitbarsten, roekeloos worden en het hazenpad nemen. De Ram heeft ten alle tijden actie nodig om zichzelf bezig te houden

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums