Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Maagd

De Maagd is in kennis een zeer ontwikkeld persoon, alle details moeten tot in de puntjes uitgewerkt zijn en de Maagd zal ten alle tijden zeer nauwkeurig te werk gaan. Als je ergens hulp mee nodig hebt dan zal de Maagd je bijstaan, de Maagd hoeft hier niks voor terug, zelfs geen bedankje. De Maagd is namelijk zeer bescheiden, de Maagd weet namelijk dat je de hulp kan gebruiken en haalt voldoening uit het helpen.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Maagd

De Maagd kan 2 compleet tegenovergestelde kanten vertonen, de Maagd kan lief, behulpzaam en zorgzaam voor anderen overkomen. De Maagd is niet de beste in het onderhouden van sociale contacten maar doet wel wat het kan om anderen te helpen waar kan. Als het moet dan kan de Maagd heel kil zijn en toont liever geen gevoelens aan de omgeving.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Maagd

Als de Maagd met verkeerde been uit bed is gestapt kan van de kleinste mug een enorme olifant worden gemaakt, de Maagd laat emoties buiten spel en zal kil overkomen. Waar de Maagd het goed bedoelt om anderen te helpen kan de Maagd hier ook in doorslaan, dit komt niet altijd ten goede van de Maagd en zal voor anderen storend overkomen.

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums