Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Leeuw

De Leeuw is alles behalve materialistisch en egoïstisch, als je iets nodig hebt dan zal de Leeuw je alles willen geven wat de Leeuw in zijn bezit heeft, zelfs als de Leeuw dan zonder iets moet doen. Als je in de problemen zit kan je altijd aankloppen bij de Leeuw, de Leeuw is namelijk vreselijk creatief en denkt ten alle tijden in oplossingen. De Leeuw zal je ook weer op het juiste spoor zetten en de Leeuw zal je op het spoor houden door je aan te moedigen en supporten in moeilijkere tijden.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Leeuw

De Leeuw zal net als ieder ander beren op de weg tegen komen, de Leeuw is zo zelfverzekerd dat de Leeuw beren straal voorbij zal lopen. Er zit ook een nadeel aan, de Leeuw zal door zijn zelfverzekerdheid niet iets van een ander zomaar aannemen en is de kans ook groot dat de Leeuw hierdoor zal vallen. Het geluk is wel dat de Leeuw een sterke wil heeft en weer zal opstaan.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Leeuw

De Leeuw zal altijd zijn aanwezigheid tonen, De leeuw wil namelijk alles onder controle houden en alles in juiste banen laten lopen. De Leeuw kan voor anderen die niet zo sterk staan ook wel dictatoriaal en bemoeizuchtig overkomen

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums