Horoscopen

Kom alles te weten van jou of een ander zijn horoscoop

Positieve eigenschappen van de Kreeft

De Kreeft probeert er altijd voor andere te zijn, de Kreeft is zorgzaam, liefdevol, zeer betrouwbaar en kan zich goed in anderen verplaatsen. De Kreeft houdt zich graag vast aan zijn eigen omgeving en heeft eigen principes. Een ander gaat altijd voor zichzelf, de Kreeft helpt graag anderen en haalt daar zijn eigen voldoening uit.

Alle horoscopen

Karakteristieke eigenschappen van de Kreeft

De Kreeft heeft een teruggetrokken personaliteit, praat liever niet over eigen gevoelens en is vaak met anderen bezig. De kreeft voelt zich emotioneel betrokken tot anderen, enkel is de Kreeft niet een voorstander van emoties. De emoties van een Kreeft komen liever niet tot uiting en als de gevoelens tot uiting komen gebeurt dit vaak in een confrontatie. Als de kreeft niet zo lekker in zijn vel zit trekt de Kreeft zich liever terug, dit zal de Kreeft doen in een veilige omgeving en trekt zich dan ook graag terug in eigen huis. Heel sociaal is de Kreeft niet, voor de huidige sociale contacten die de Kreeft heeft zal de Kreeft er alles aan doen om ze te behouden.

Alle horoscopen

Negatieve eigenschappen van de Kreeft

De Kreeft leeft een teruggetrokken leven, de Kreeft heeft namelijk niet de behoefte om zich te socialiseren met nieuwe contacten. De Kreeft doet er alles aan om de huidige contacten te behouden, dit kan bij andere leiden tot irritatie en dit maakt de Kreeft emotioneel. De Kreeft zal zich terugtrekken en de fout altijd bij een ander zoeken, hierdoor kan de Kreeft zijn eigen zelfbeklag hoog houden.

Alle horoscopen
Copyright © 2021 Liefdesmatch. Alles over horoscopen op liefdesgebied. All Rights Reserved. Met steun van Mediums